ADMINISTRATIV

Așa cum, în fiecare primăvară, orice gospodar îşi face ordine în propria gospodărie, aşa şi noi, administraţia publică locală Sebiș încercăm să gospodărim cât mai bine perimetrul orașului. Astfel, deja s-au luat măsuri pentru curăţenia centrului orașului, a zonelor limitrofe drumurilor județene, a spațiilor verzi ce aparțin domeniului public, etc. 

Dar oricâte eforturi am depune, fără aportul cetățenilor nu putem să ne asigurăm că vom avea un oraș frumos, curat şi bine gospodărit.

De aceea, fiecare cetăţean trebuie să înţeleagă şi să respecte anumite reguli de conviețuire:

– să-şi facă curat în faţa locuinţei;

– să nu depoziteze utilaje agricole, materiale de construcţii sau orice alte materiale în fața locuinţei;

– să repare podeţele din faţa caselor şi să cureţe şanţurile pentru a asigura scurgerea apelor de ploaie;

– să nu arunce hainele şi încălţămintea uzată, resturi de sticlă, metal, materiale plastice sau orice lucruri nefolositoare în gospodărie pe câmp, la marginea străzilor sau la marginea orașului;

Toată lumea trebuie să se preocupe de curățenia din perimetrul propriei gospodării, mai ales că se apropie și Sărbătoarea Paștilor și ne pregătim să întâmpinăm această mare sărbătoare.

În încheiere dorim să muțumim tuturor celor care s-au pregătit de întâmpinarea așa cum se cuvine a Sărbătorii de Paști, prin desfășurarea lucrărilor specific gospodărești de curățenie a fronturilor stradale ale caselor.

Primăria Sebiș

Comments are closed.

Close Search Window