CULTURĂ, DIVERTISMENT, EVENIMENTE

Finalizarea construcției și amenajării Casei de Cultură a orașului a însemnat pentru Sebiș și începerea organizării în acest edificiu a unei palete largi de evnimente culturale, religioase și școlare, unul mai frumos decât celălat.

Putem vorbi despre seri de evanghelizare, conferințe pe diverse teme de interes public, scenete de teatru, balul bobocilor, festivități școlare, seri de colinde, spectacole folclorice etc.

Casa de Cultură, prin cei care o conduc, cu sprijinul administrației locale, de care este subordonată, a devenit o instituție promotoare a unor evenimente de impact pentru  viața socială, culturală și religioasă a comunității locale.

Cel mai recent eveniment organizat la Casa de Cultură a fot reprezentat de către piesa de teatru susținută de maeștrii Vasile Muraru și Valentrina Fătu-Pătrașcu, artiști de marcă ai României, care pe data de 5 mai au putut fi urmățiți pe scena din Sebiș.

Sceneta de comedie pregătită publicului de cei doi artiști a fost una deosebită, pe parcursul celor două ore spectatorii prezneți fiind încântați de momentele comice ale scenetei, hohotele de râs fiind prezente peste tot în sala Casei de Cultură.

A fost o seară a comediei, o seară a bunei dispoziții, un spectacol complet, de care ne-am bucurat la Sebiș.

Vă lăsăm în compania câtorva imagini de la eveniment, nu dor pentru a intra în atmosfera acelei seri, ci și pentru a promova evenimentele organizate la Casa de Cultură, evenimente ce fac cinste orașului și prin care avem un program cultural deosebit la nivelul Sebișului.

Comments are closed.

Close Search Window