ACTUALITATE, ADMINISTRATIV

   În sala de consiliu a Primăriei Sebiș a avut loc o nouă întâlnire pentru găsirea soluțiilor în vederea introducerii magistralei de gaz la Sebiș.

Întâlnirea de lucru a fost cea de-a doua de acest fel de la Sebiș, la dezbateri participând toți primarii din această zonă a județului, Sebișul fiind reprezentat de viceprimarul Radu

Demetrescu, care, împreună ceilalți edili, cu doamna prefect șu cu directorul regiei Transgaz au demarat o serie de demersuri necesare pentru a putea pune în aplicare acest proiect de aducere a magistralei de gaz către Sebiș.
Este un proiect major pentru dezvoltarea orașului, pe care sperăm să-l vedem realizat!   Împreună cu ceilalți primari din această zonă a Văii Crișului Alb” am înființat asociația „Gaz Valea Crișului Alb”.

Prin această asociație, cu sprijinul Prefecturii și a Ministerului de resort, am avut la Sebiș două întâlniri de lucru, la care a participat și directorul companiei de gaz, întâlniri prin care s-au identificat direcțiile legale necesare pentru prelungirea magistralei de gaz către Sebiș.
Asigur cetățenii orașului Sebiș că împreună cu autoritățile publice a-bilitate, voi depune toate eforturile pentru ca în anii următori să avem gaz în oraș”-ne-a precizat viceprimarul Radu Demetrescu

Comments are closed.

Close Search Window