SPORT

Vremea bună și evoluțiile pozitive ale echipei noastre din ultima perioadă a readus la Sebiș bucuria suporterilor de a fi prezenți în număr tot mai mare la stadion. 

Putem spune că arena alb -albastră a renăscut odată cu începerea returului, când din nou au apărut discuțiile despre fotbal, despre echipă, suporterii fiind prezenți la final de săptămână în tribune pentru a susține echipa, pentru a se bucura de senzațiile unice ce pot fi trăite doar în compania „sportului rege”.

Am văzut o echipă „Național Sebiș” așa cum ne dorim, ambițioasă, unită. hotărâtă, rezultatele bune din acest retur dec ampionat confirmându-ne că echipa orașului are valoare, are potențial, lucru demonstrat prin zestrea de puncte cumulată în acest retur, când alb-albaștrii au obținut victorii importante contra adversarilor.

 „Mereu le spun jucătorilor mei că trebuie să intrăm cu aceeași atitudine pe teren, în încercarea de a scoate maxim din fiecare meci. Nu există partide ușoare în acest campionat, nu ar trebui să fim mai puțin concentrați sau determinați de la un meci la altul, în funcție de adversar. S-a văzut ce am pățit la Ghiroda, dar echipa a strâns rapid rândurile și ne-am revenit rapid în restanța cu Cermeiul. Eu zic că după acel 3-0 ne-am recăpătat încrederea și moralul din debutul returului și suntem pregătiți să înfruntăm orice echipă din serie. Atâta timp cât abordăm meciurile cu maximă seriozitate și determinare nu ne e frică de nimeni.”- ne-a declarat Călin Cojocaru, managerul echipei Național Sebiș.

Pornind de la aceste declarații, cu atiduniea corspunzătoare, ambiție și poftă de joc, rezultatele bune nu au întârziat să apară, echipa noastră fiind acum pe poziția II-a! 

Urăm echipei orașului nostru să aibă parte de un parcurs cât mai bun, cu victorii cât mai multe, fiindcă ne reprezintă, este a noastră, a Sebișului.

Imaginile prezentate sunt de la meciul jucat acasă la Sebiș în com-pania echipei din Cermei, partidă încheiată cu victoria echipei noastre.

Comments are closed.

Close Search Window