ADMINISTRATIV

In sala de consiliu a Primăriei Sebiș a avut loc o nouă întâlnire pentru găsirea soluțiilor în vederea introducerii magistralei de gaz la Sebiș.

Întâlnirea de lucru a fost cea de-a patra de acest fel de la Sebiș, la dezbateri participând toți primarii din această zonă a județului, Sebișul fiind reprezentat de primarul interimar Radu Demetrescu, care, împreună ceilalți edili, cu reprezentantul Transgaz  au avut o nouă întâlnire de lucru pentru a putea pune în aplicare acest proiect de aducere a magistralei de gaz către Sebiș.

Este un proiect major pentru dezvoltarea orașului, pe care sperăm să-l vedem realizat!

„ Împreună cu ceilalți primari din această zonă a Văii Crișului Alb” am înființat asociația „Gaz Valea Crișului Alb”, care luna trecută a primit undă verde de la Judecătoria Gurahonț.

Prin această asociație, cu sprijinul Prefecturii și a Ministerului de resort, am avut la Sebiș mai multe întâlniri de lucru, la care a participat și directorul companiei de la Transgaz, întâlniri prin care s-au identificat  direcțiile legale necesare pentru prelungirea magistralei de gaz către Sebiș. 

Asigur cetățenii orașului Sebiș că împreună cu autoritățile publice a-bilitate, voi depune toate eforturile pentru ca în anii următori să avem gaz în oraș, până acum semnalele fiind pozitive, noi,primarii din zonă urmărind ca prin asociația pe care am constituit-o să obținem finanțare de la Guvern pentru proiectul nostru de extindere a magistralei” – ne-a precizat primarul interimar Radu Demetrescu

Comments are closed.

Close Search Window