ADMINISTRATIV

În calitate de primar interimar, cu susținerea consilierilor locali și împreună cu aparatul Primăriei, ne vom implica în orice proiect care vine să aducă prosperitate și bunăstare pentru orașul Sebiș,  iar anul acesta avem  asemenea proiecte, după cum vom gândi mereu adminsitrarea orașului pentru binele comunității noastre locale.

La Sebiș avem maturitatea politică și administrativă de a găsi consens în toate, axându-ne într-un mod serios și corect asupra problemelor administrative ale orașului, căutând mereu să promovăm un climat de liniște și bună înțelegere, pentru a putea să punem în aplicare cât mai multe proiecte investiționale cu impact pentru modernizarea orașului nostru.

În acest sens, preocuparea mea permanentă, în calitate de primar interimar este să găsesc soluțiile legale și optime pentru asigurarea unui proces continuu de modernizare și progres pentru oraș cu toate localitățile aferente. 

Este o preocupare concretizată în continuarea investițiilor publice pentru comunitatea noastră locală.

Pentru a putea realiza un proces corect și onest al administrației publice locale  am în vedere nu doar finanțarea lucrărilor din bugetul local, lucru de altfel imposibil, ci obținerea de finanțări din fonduri europene, prin programe guvernamentale sau de la Consiliu Județean Arad, motiv pentru care avem o serie de proiecte în plan, unele semnat, altele pe rol, depues epentru finanțare, precum și unele pentru viitor.

După cum ați putut constata, administrarea orașului se realizează într-un mod corect și deschis, prin respectarea întocmai a reglementărilor legale în vigoare, existând un climat de colaborare atât cu angajații Primăriei, cât și cu consilierii locali.

De asemenea, ușa de la Primăriei este deschisă oricărui cetățean, iar în tot ceea ce facem avem transparență decizională, pentru că totul se derulează cu onestitate și realism.

Închei prin a spune că țelul nostru trebuie să fie acela de a evolua mereu, de a progresa de la an la an, pentru a arăta  nu doar ca un adevărat oraș european, ci și ca o comunitate europeană, frumoasă, demnă și elegantă în toate.

Vă transmit tuturor gândurile mele bune, dorind, ca împreună, să ne administrăm cât mai bine, cu cât mai multe realizări, trăind în pace și armonie, pentru a aveaun oraș caracterizat prin liniște și bună înțelegere între oameni. 

Totul cu deschidere și sinceritate în tot ceea ce gândim și facem.

Primar Interimar Radu Demetrescu

Proiecte importante pentru Sebiș


9,8 KM DE PISTE PENTRU BICICLETE ȘI UN NOU BLOC ANL

Valoare: 2. 756. 000 EURO

FINANȚARE FONDURI EUROPENE- POR AXA 13-1


EXTINDERE ȘI MODERNIZARE SPITAL ORĂȘENESC

VALOARE: 500. 000 EURO

FINANȚARE FONDURI EUROPENE-POR AXA 8.2-8.1


EXTINDERE ȘI MODERNIZARE STAȚIE EPURARE

VALOARE: 1. 200. 000 EURO

FINANȚARE FONDURI GUVERNAMENTALE- PNDL


CONSTRUCȚIE GRĂDINIȚĂ NOUĂ

VALOARE: 1. 462. 000 LEI

FINANȚARE FONDURI GUVERNAMENTALE- PNDL


CONSTRUCȚIE ATELIERE ȘCOALĂ

VALOARE: 1. 770 .000 LEI

FINANȚARE FONDURI GUVERNAMENTALE- PNDL

Comments are closed.

Close Search Window