ACTUALITATE, ADMINISTRATIV

„Punerea în practică a cât mai multor proiecte cu impact în dezvoltarea orașului Sebiș
reprezintă fundamentul modului în care privesc administrarea orașului, după cum deschiderea administrației către cerințele sebișenilor și nevoilor de progres ale comunității noastre locale constitue principul de bază după care mă ghidez în luarea deciziilor administrative.
Mergem înainte pentru Sebiș și sebișeni!
Primar Interimar Radu Demetrescu

Amenajarea parcului central al orașului pe placul sebișenilor

 După cum am precizat încă din numărele trecute al publicației locale, s-a lucrat de zor la amenajarea parcului central din oraș Rezultatele se văd astăzi, în această zonă verde a orașului fiind amenajate alei pietonale pavate, s-au montat băncuțe pentru recreere, noi coșuri de gunoi,  s-au delimitat scuarurile pentru gazon, flori și arbuști ornamentali.

 Lucrările au evoluat mult de luna trecută, mare parte din aleile prevăzute a fi amenajate în acest parc fiind deja pavate, putând spune astăzi că această zonă a orașului a fost complet reamenajată urbanistic și peisagistic.

Lucrări de pavare pe Satu Nou: – un nou tronson de trotuar finalizat – a fost pavată parcarea de la Biserica Ortodoxă

Amenajarea de noi trotuare în Sebiș a continuat atât luna trecută cât și luna aceasta, lucru vizibil prin construirea prin pavare a trotuarului de pe partea stângă de pe Satu Nou din oraș, tronson de trotuar care arată impecabil, atât din punct de vedere al utilității, cât și esteticii.

 Tot în această zonă din Sebiș- pe Satu Nou- a fost realizată și lucrarea de amenajare a parcării din fața Bisericii Ortodoxe.

Totemuri la intrările în Sebiș

Au fost confecționateși amplasate totemuri reprezentative la intrările în Sebiș, prin acestea fiind marcate intrările în oraș.

 O investiție necesară și cerută de către sebișeni.

Teren de sport finalizat în parcul din spatele Casei de Cultură

Dacă în parcul central s-au amenajat aleile prin pavare, în parcul din spatele Casei de Cultură s-a trecut la amenajarea unui teren de joacă-sport-pentru copii. În acest sens, pe suprafața de joc s-a întins tartranul, fiind  montată și mocheta de protecție, astfel încât aici doritorii să poată desfășura activități sportive și recreative.

Reabilitarea muzeului orașului a fost finalizată

O altă lucrare importantă pentru evoluția Sebișului a fost cea de reabilitare totală a clădirii muzeului orașului, clădire de patrimoniu și care face parte din ansamblul urbanistic al centruli civic.

Lucrările de reabilitare a clădirii au început încă de anul trecut, când s-a schimbat acoperișului, anul acesta fiind finalziate  lucrările de renovare a exteriorului clădirii muzeului.

Noi locuri de joacă  pentru copii în parcul din spatele Casei de Cultură

Tot în parcul din spatele Casei de Cultură a orașului a fost amplasat mobilier suplimentar destinat îmbunătățirii locurilor de joacă pentru copii, de asemenea, acest parc beneficiind și de acțiuni de plantare pomi, pentru a reîntregi zonele verzi afectate de furtună anul trecut.

Alei pavate la cimitirul vechi de pe strada Teilor

O altă lucrare demarată anul acesta este cea de amenajare a aleii centrale a cimitirului din Sebiș, alee ce va fi pavată după modelul pavajelor amenajate în oraș.

Este o investiție cerută de sebișeni, care, iată, acum se pune în practică.

Comments are closed.

Close Search Window