CULTURĂ, DIVERTISMENT, EVENIMENTE

În data de 3 decembrie am avut la Sebiș un spectacol aparte. Un spectacol dedicat Zilei Naționale, zi de mare rezonanță istorică pentru poporul nostru.
La acest spectacol, pe scenă au urcat și elevii școlii, care împreună cu ansamblurile și artiști invitați au creat un spectacol complet, care a cuprins cântece de patriotice, corale, dansuri populare, precum și o serie de melodii specifice națiunii noastre românești.
Sebișul a sărbătorit cu mare fast ziua de 1 decembrie!

Duminică 3 decembrie, cu începere de la ora 18:00, la Casa de Cultură a orașului a avut loc un amplu spectacol folcloric care a adus în oraș reprezentanți de seamă ai folclorului, care au susținut un adevărat recital pentru toți cei care au dorit să asiste la această manifestare culturală de anvergură.
Pe scenă a urcat o pleiadă de interprați consacrați și ansambluri folclorice venite anume la Sebiș a, pentru a susține un spectacol de mare rezonanță artistică.
Totul, la inițiativa primarului Feieș Gheorghe, care a dorit astfel să avem în oraș un festival dedicat folclorului românesc prin care să trăim românește, să simțim românește, să nu ne uităm tradițiile și obiceiurile.
Putem spune că prin acest spectacol folcloric,
La Sebiș s-a simțit și s-a trăit românește!

Comments are closed.

Close Search Window