DIVERTISMENT, ÎNVĂȚĂMÂNT

Toamna se numără bobocii, dar şi balurile bobocilor, organizate în toate liceele din ţară. Este evenimentul major pentru care elevii claselor a IX-a, se pregătesc din prima zi de şcoală.
Este şi cazul reprezentanţilor Liceului din Sebiș, care, şi în acest an, au sărbătorit Balul Bobocilor la Casa de Cultură a orașului. O locaţie care s-a dovedit, şi de această dată ideală pentru organizarea unor evenimente de asemenea calibru, alături de concurenţi fiind prezenţi colegi de şcoală din toate clasele, prieteni şi membri ai familiei.
Organizatorii ediției din acest an a balului s-au străduit să fie din nou la înălţime şi să îi răsfeţe pe cei prezenți cu un spectacol de neuitat, pentru aceasta elevii clasei a XI-a pregătindu-se intens, stabilind în detaliu tematica balului și pregătind sala anume pentru a crea o atmosferă specială pentru acest eveniment important al liceenilor.

La ediția din acest an a balului s-au înscris 7 perechi, fiecare pereche luptând pentru câștigarea titlului de Miss, respectiv Mister boboc 2017. Şi pentru că totul s-a rezumat în cele din urmă la un concurs între elevi, competiţia şi-a supus participanţii la mai multe probe. Probe care dintre care mai diverse (după cum se vede şi din fotografiile noastre): dansuri diverse, dar şi probe de îndemânare, proba de talent, precum și cea de cunoștințe generale.
Spectacolul a fost total, punând juriul în dificultate, un juriu exigent, membrilor acestuia nefiindu-le uşor să ia o decizie finală. Între probe au fost pauze muzicale și de dans, cei care au urcat pe scenă fiind aplaudați de toți cei prezenți.
Una peste alta, elevii liceului s-au întrecut pe ei înşişi şi la balul din acest an, găsind combinaţia perfectă pentru un eveniment de succes: bun-gust, rafinament, şi nu în ultimul rând momente artistice de calitate. O distracţie totală atât pentru spectatori cât şi pentru participanţi, ştachetă ridicată pentru cei care vor fi anul viitor implicaţi în Balul Bobocilor din Sebiș.
Ca o concluzie, a fost cu adevărat un eveniment de mare anvergură, cu o participare numeroasă, cu galerii și susținători pentru concurenți, cu un spectacol artistic aplaudat de toți cei prezenți.
Pe scurt, liceeni din Sebiș au fost la înălțime, întrecând prin modul cum s-au prezentat și prin ceea ce au organizat toate așteptările. Felicitări!

Trebuie să scoatem în evidență atmosfera frumoasă din seara balului, o atmosferă a bucuriei unei seri de neuitat, nu doar pentru liceeni ci și pentru toți cei care au onorat cu prezența acest eveniment de marcă al liceului sebișean. Cadre didactice, părinți, prieteni, toți cei veniți în acea seară la bal, au putut remarca atmosfera de prietenie și unitate existentă, ceea ce spune mult despre colectivul elevilor și cadrelor didactice ale liceului. Este un sentiment de prietenie , un sentiment ce a putut fi simțit pe tot timpul spectacolului și care face cinste liceului orașului nostru.
Nu o mai lungim cu vorba, lăsându-vă să rememorați câteva secvențe de la bal, de la o seară minunată a liceenilor sebișeni!

„Liceul din Sebiș este o instituție de bază, fundamentală, a comunității noastre locale.
O instituție care, prin cadrele didactice de astăzi, prin pregătirea oferită elevilor, prin proiectele educaționale și extracuriculare pe care le organizează, asigură pre-gătirea tinerilor din oraș, dar și din comunele învecinate Sebișului.
Balul Bobocilor este un astfel de eveniment, prin care Liceul se remarcă an de an, prin implicarea dascălilor, a conducerii liceului, dar în special a liceenilor, care și de această dată au arătat tuturor că avem la Sebiș tineri talentați, cu viziune organizatorică, cu preocupări frumoase, pe care doresc să-i felicit pentru că au pregătit o seară minunată, un „bal al bobocilor” de care îmi voi aduce aminte cu plăcere.
Doresc de asemenea să felicit în mod expres nu doar câștigătorii titlurilor de miss și mister, ci pe toți concurenții, care au avut curajul de a urca pe scenă, de a participa la acest unic eveniment din viața de liceean, fiecare concurent(ă) fiind pentru mine câștigător.
Vă doresc din inimă tuturor să continuați pe calea cea dreaptă a învățăturii, să îmbinați plăcut distracția și bucuria fiecărei clipe a vieții de liceu cu momentele unice ale bucuriei rezultatelor bune la învățătură, căci evoluând astfel este spre binele vostru, nu doar ca elevi sau liceeni de astăzi ci și ca adulți de mâine.” – Primar Feieș Gheorghe

 

Comments are closed.

Close Search Window