ADMINISTRATIV, ANUNTURI

Stimați sebișeni,
Iarna se apropie cu paşi repezi şi ne putem aștepta în orice moment la ninsori, de aceea, doresc să reamintim tututuror cetăţenilor şi operatorilor economici, că sarcina îndepărtării gheţii şi zăpezii de pe trotuarele şi parcările din jurul imobilelor unde îşi au domiciliul sau îşi desfăşoară activitatea, le revine proprietarilor, potrivit Ordonanţei de Guvern nr. 21/2002 privind gospodărirea localităţilor urbane şi rurale, art. 9, lit f, precum şi potrivit prevederilor hotărârii Consiliului Local, privind buna gospodărire a orașului.
De asemenea, fiecare gospodar trebuie să aibă în vedere asigurarea curățeniei și decolmatării șanțurilor aferente propriei gospodării, pentru preîntâmpinarea posibilelor inundații datorate iernii.
Totodată, vă recomandăm să verificaţi şi să curăţaţi coşurile şi burlanele de fum, înainte de utilizarea acestora pe perioada iernii.
Din punct de vedere al ad-ministrației locale, vă informăm că acțiunile de asigurare a curățeniei domeniului public se desfășoară conform graficului prevăzut, fiind depuse toate eforturile necesare pentru a avea orașul pregătit pentru sezonul rece.
Vă mai informmăm că au fost asigurate toate condițiile pentru încălzirea școlilor și a celorlalte instituții publice. De asemenea, s-au identificat utilajele necesare pentru asigurarea deszăpezirii în cazul în care va fi necesar.
Primăria Orașului Sebiș

Comments are closed.

Close Search Window