ACTUALITATE, EVENIMENTE

Sebișul a avut și în acest an o societate comercială premiată în cadrul festivităților organizate de Camera de Comerț și Industrie Arad, denumită „Topul Firmelor Arădene.” Este vorba despre SC Termoconstruct SA, manageriată de domnul dr. ec. Claudiu Feieș și care, iată, reușește ca prin modul de administrare eficientă să se mențină în fruntea societăților arădene cu rezultate economice deosebite.
Sc Termoconstruct a fost desemnată pentru premiere în baza rezultatelor economice și financiare deosebite, obținute anul precedent, rezultate pentru care au obținut locul II în topul firmelor arădene!
Felicitări Directorului General Claudiu Feieș, care, prin premiul obținut face cinste orașului nostru, aducând numele Sebiș și în topul firmelor cu rezultate foarte bune din punct de vedere economic.
„Sebișul este singurul oraș din județul Arad care nu și-a înstrăinat gratuit patrimoniul utilităților publice, respectiv rețelele de canalizare și apă, precum și facilitățile uzinei de apă, sau stația de epurare către Compania de apă Arad.
Această decizie se reflectă în prețurile pe care le oferim ce-tățenilor, mult mai mici decât cele practicate de Compania de Apă Arad, iar printr-un program managerial corect și corect sub raportul prețului practicat, servicii oferite și investiții implementate, compania noastră de utilități-SC Termoconstruct- a fost apreciată și în acest an, fiind recompensată cu acest premiu de excelnță în activitate. Mulțumesc colegilor mei de la Temoconstruct, tuturor celor care lucrează aici și împreună cu care reușim să ne implicăm pentru organizarea cât mai adecvată a activității societății, împreună formând, după cum am mai repetat și cu alte ocazii echipa Termoconstruct Sebiș.”-ne-a declarat managerul companiei, dr. ec. Claudiu Feieș

Comments are closed.

Close Search Window