ADMINISTRATIV

Am ales această titulatură deoarece putem vorbi din nou despre derularea unor alte lucrări de modernizare a Sebișului! Ceea ce însemnă că avem o administrație locală cu rezultate pozitive vizibile la tot pasul în Sebiș, care mereu vine cu noi proiecte de investiții majore pentru viitoarea dezvoltare a orașului! Nu de alta, dar fiecare lună înseamnă noi inițiative întreprinse, noi investiții în oraș! Toate acestea certifică faptul că primarul Feieș, la fel ca orice bun gospodar, găsește tot timpul ceva de făcut, punând în fiecare lună câte o cărămidă la construcția unui oraș Sebiș tot mai modern! Este ceea ce a făcut în fiecare an de mandat de pimar.
Despre toate acestea, primarul Feieș ne-a declarat:
„Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, reușim să continuăm implementarea unor investiții importante în oraș, să finalizăm unele lucrări începute sau să inițiem unele noi. După cum știți, dezvoltarea Sebișului a reprezentat mereu pentru mine o prioritate ab-solută! Prin gestionarea corectă a bu-getului local, prin absorția unor fonduri europene, sau prin colaborarea cu instituțiile județene, am încercat mereu să găsesc finanțare pentru proiectele de dezvoltare ale orașului, astfel încât să continuăm lucrările majore începute și în același timp să reușim implementarea de noi investiții.
Fiecare proiect pe care l-am pus în practică pentru binele orașului a fost gândit nu doar pentru noi, cei de azi, ci și pentru generațiile următoare, care să beneficieze de ceea ce noi construim acum.
Așa am gândit încă din prima zi în care sebișenii m-au împuternicit prin vot să fiu primar al orașului și așa gândesc și azi. Nimic la voia întâmplării, totul calculat și cu perspective pentru evoluția viitoare a orașului nostru.
Mergând pe acest principiu, s-a demarat proiectul de extindere a spitalului orășenesc, proiect prin care începem construcția unei noi clădiri pentru spital, astfel încât să avem mai multe saloane și noi facilități medicale pentru cetățenii orașului. Este un proiect amplu, pe care însă, așa cum am demonstrat și până acum, îl vom duce la bun sfârșit. Investițiile în îmbunătățirea actului medical rămân o prioritate, pentru a avea la Sebiș tot ceea ce avem nevoie ca și comunitate locală.
Cu alte cuvinte, continuăm modernizarea Sebișului, așa cum ne dorim cu toții, în primul rând ca cetățeni ai orașului! Sebișul trebuie să prospere, muncim pentru acest deziderat, iar încetul cu încetul vom implementa noi și noi proiecte de investiții, până când vom reuși modernizarea completă a orașului, deziderat pentru care am muncit an de an!”

Comments are closed.

Close Search Window