DIVERTISMENT, SPORT

„Național Sebiș”, sau alb-albaștrii, cum îi spun suporterii, este echipa noastră de suflet, ne aduce la Sebiș frumusețea partidelor oficiale din Liga a III-a, ne bucură privirea și inimile cu spectacolul pe care doar „sportul cu balonul rotund” îl poate oferi, atât prin emoțiile pe care la aduce suporterilor, cât și prin jocul de echipă pe care-l reprezintă, de multe ori, cu multe surprize, mai plăcute sau nu, depinde de tabăra în care se regăsește fiecare.
Așa trebuie privit acest sport, așa trebuie privită echipa noastră, prin care Sebișul a fost promovat ca oraș an de an, astfel încât, putem spune fără drept de tăgadă, că „Național Sebiș” a devenit un nume sinonim cu orașul nostru.
Până acum, echipa noastră a disputat din acest campionat patru etape, soldate cu un egal, o înfrângere și două victorii.
O evoluție oscilantă, care ne arată însă, că echipa a început să se regă-sească pe teren, să-și intre în formă, dovadă stând ultimele două victorii, una în deplasare la Giarmata și alta acasă, cu „Șoimii Lipova”
Sebișul rămâne orașul cu cea mai longevivă echipă din liga a III-a, menținându-ne la acest nivel de ani buni, lucru ce este rezultatul implicării administrației locale în sport, în cadrul clubului de fotbal fiind organizat și un centru de copii și juniori, prin care se promovează sportul în rândul tinerei generații.
Vă prezentăm și noi câteva imagini de la începerea acestui campionat, când arena orașului nostru a renăscut, cu steagul alb albastru fluturând în rândul galeriei!

Comments are closed.

Close Search Window