ADMINISTRATIV, EVENIMENTE

Realizarea unui echilibru între administrație și politică, precum și îmbinarea celor două activități în vederea obținerii unor rezultate concrete, vizibile prin tot ceea ce s-a realizat în Sebiș, au făcut ca primarul Feieș să fie premiat pentru întreaga sa activitate politico-administrativă, fiind desmnat cel mai activ primar de oraș din România. Este o distincție merituoasă, care nu face altceva decât să certifice încă o dată ceea ce noi, toți sebișenii știm deja: de-a lungul întregii sale cariere, primarul Feieș a îmbinat activitatea politică cu cea administrativă, de așa manieră încât acțiunile politice să vină ca o susținere pentru cele administrative și nu invers. Rezultatul acestui mod corect de gândire face ca astăzi să putem vorbi de un oraș Sebiș modernizat și care se află într-o continuă schimbare. O schimbare care s-a realizat treptat, an de an, datorită proiectelor pe termen lung începute și continuate fără întrerupere de primarul Feieș. Fără acest echilibru dintre politică și administrație, marile proiecte de modernizare a orașului nu ar fi fost niciodată posibile!
Primarul Feieș a reușit însă, indiferent de schimbările politice produse de-a lungul timpului la nivel național, să continue actul administrativ al orașului pe un trend ascendent în permanență, fără sincope, de așa manieră încât marile lucrări de modernizare a orașului să nu fie oprite niciodată. Putem vorbi astfel de edificiul Primăriei, investiția majoră de la Casa de Cultură, îmbunătățirea permanentă a infrastructurii orașului, modernizarea continuă a rețelelor de utilități, investiții în spitale, construcția bazei sportive, recentele lucrări deasfaltare, trotuare pavate, laborator modern și introducerea unor proiecte noi care să realizeze această schimbare permanentă a Sebișului.
Toate aceste merite ale primarului Feieș i-au fost recunoscute astfel și la nivel național de către Asociația Orașelor din România, fiind desemnat cel mai activ primar de oraș din țară.
O distincție care face cinste atât primarului nostru, cât și orașului Sebiș.

Comments are closed.

Close Search Window