Primarul Feieș a fost desemnat Cel mai activ primar de oraș din România!

Realizarea unui echilibru între administrație și politică, precum și îmbinarea celor două activități în vederea obținerii unor rezultate concrete, vizibile prin tot ceea ce s-a realizat în Sebiș, au făcut ca primarul Feieș să fie premiat pentru întreaga sa activitate politico-administrativă, fiind desmnat cel mai activ primar de oraș din România. Este o distincție merituoasă, care nu face altceva decât să certifice încă o dată ceea ce noi, toți sebișenii știm deja: de-a lungul întregii sale cariere, primarul Feieș a îmbinat activitatea politică cu cea administrativă, de așa manieră încât acțiunile politice să vină ca o susținere pentru cele administrative și nu invers. Rezultatul acestui mod corect de gândire face ca astăzi să putem vorbi de un oraș Sebiș modernizat și care se află într-o continuă schimbare. O schimbare care s-a realizat treptat, an de an, datorită proiectelor pe termen lung începute și continuate fără întrerupere de primarul Feieș. Fără acest echilibru dintre politică și administrație, marile proiecte de modernizare a orașului nu ar fi fost niciodată posibile!
Primarul Feieș a reușit însă, indiferent de schimbările politice produse de-a lungul timpului la nivel național, să continue actul administrativ al orașului pe un trend ascendent în permanență, fără sincope, de așa manieră încât marile lucrări de modernizare a orașului să nu fie oprite niciodată. Putem vorbi astfel de edificiul Primăriei, investiția majoră de la Casa de Cultură, îmbunătățirea permanentă a infrastructurii orașului, modernizarea continuă a rețelelor de utilități, investiții în spitale, construcția bazei sportive, recentele lucrări deasfaltare, trotuare pavate, laborator modern și introducerea unor proiecte noi care să realizeze această schimbare permanentă a Sebișului.
Toate aceste merite ale primarului Feieș i-au fost recunoscute astfel și la nivel național de către Asociația Orașelor din România, fiind desemnat cel mai activ primar de oraș din țară.
O distincție care face cinste atât primarului nostru, cât și orașului Sebiș.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.