EVENIMENTE, SPORT

Traditionalul meci de fotbal de la Prajesti dintre Tineri si Batrani s-a desfasurat asa cum este obiceiul si in acest an cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște .
Meciul a fost ca intotdeauna foarte disputat cu orgolii foarte mari de ambele părți, iar după terminarea timpului regulamentar de joc și a-l prelungirilor scorul a fost 3-3 . La fel ca si in ultimii doi ani cand meciul s-a terminat la egalitate s-a ajuns din nou la loviturile de departajare, care si de aceasta data au dat câștig de cauză echipei Bătrânilor, aceștia învingând cu scorul general de 7-6 echipa Tinerilor. Dupa cum s-a vazut si in acest an experienta Batranilor si-a spus din nou cuvantul la loviturile de departajare .
La acest meci au fost prezenti aproximativ 50 de suporteri din cartierul Prăjești si asa cum ne-am obisnuit in ultimii ani, ne-a onorat cu prezenta si primarul orașului Sebiș – Feies Gheorghe Petru. Dorim sa multumim pe aceasta cale conducerii echipei de fotbal National Sebis ptr sustinerea cu materiale ptr amenajarea terenului precum si Primariei Sebis ptr sponsorizarea „reprizei a III a „ de la finalul meciului.
Loturile echipelor:
Tinerii : Toma Catalin – Stasac Beniamin , Vanc Denis, Pop Ciprian, Groza Vasile (Antrenor Jucator) – Bacos Catalin, Bacos Vasile, Feies Cristian, Scrofan Adrian-Daniel – Coras Lucian, Marc Vlad …. a mai jucat Dudas Sorin
Bătrânii: Marc Ciprian – Sandru Ovidiu, Bacos Cornel, Soare Nelutu, Popovici Razvan – Rat Vasile, Scrofan Adrian, Feies Claudiu, Marc Stefan, Vanc Marius – Binchici Bogdan. Antrenor Schiopu Ciprian.
Au arbitrat:
Helgiu Cosmin – la centru,
Hant Raul si Bortis Raul – asistenți

Comments are closed.

Close Search Window