SPORT

Vremea bună și evoluțiile pozitive ale echipei noastre din ultima perioadă a readus la Sebiș bucuria suporterilor de a fi prezenți în număr tot mai mare la stadion. S-a văzut acest lucru la partida de acasă când am primit vizita celor de la Cermei, un meci cu miză, un meci greu, dar pe care echipa noastră l-a câștigat fără dubiu cu scorul de 4-0.
Putem spune că arena alb albastră a renăscut odată cu începerea returului, când din nou au apărut discuțiile despre fotbal, despre echipă, toată lumea fiind prezentă la final de săptămână în tribune pentru a susține echipa, pentru a se bucura de senzațiile unice ce pot fi trăite doar în compania „sportului rege”.
Partida cu Cermeiul ne-a arătat o echipă „Național Sebiș” așa cum ne dorim, ambițioasă, unită. hotărâtă, diferența de pe tabelă confirmându-ne că în ciuda unor rezultate nefavorabile din primele etape ale returului, echipa orașului are valoare, are potențial, lucru demonstrat și în ultima partidă, cea din deplasarea de la Alba Iulia, unde Național Sebiș a obținut victoria.

Vă prezentăm câteva imagini de la partida de acasă cu Cermeiul, atmosfera partidei fiind una de zile mari, cu tribunele pline, sebișenii venind în număr mare pentru a încuraja Naționalul în acest meci de orgoliu arădean.
Partida a fost una cu multe faze la poartă, jucându-se cu ambiție, arbitrilor fiindu-le destul de greu să nu scape meciul de sub control.
Totul s-a terminat cu bine pentru echipa noastră, scorul a fost unul pe placul sebișenilor, 4-0, ceea ce spune mult despre cum a evoluat echipa noastră.
Și meciul de la Alba Iulia a fost unul pe placul nostru un meci de infarct scorul final fiind însă unul satisfăcător: 1-0 pentru Național Sebiș. Două partide, două victorii! Echipa și-a reintrat în ritmul de joc pe care-l așteptam cu toții!
Nu ne rămâne decât să urăm echipei să continue pe aceeași linie, cu ambiție, cu cât mai multe victorii!

Comments are closed.

Close Search Window