ACTUALITATE, EVENIMENTE

Într-un ambient deosebit, la Pensiunea Onyx din Sebiș, a fost organizată o seară dedicată sărbătoririi de 8 Martie.
Evenimentul a avut loc la inițiativa primarului Feieș, care a dorit astfel să aducă un omagiu acestei sărbători a primăverii.
A fost o seară a bucuriei, o seară în care doamnele și domnișoarele prezente au fost centrul atenției tuturor, fiind practic reginele serii.
Sala pensiunii a fost arhiplină, toată lumea venind a petrece, răspunzând astfel invitației primarului Sebișului, care a dorit ca prin acest eveniment să-și arate gratitutinea față de reprezentantele orașului, seara fiind una a prietenieie și socializării, o seară cum nu se putea mai frumoasă și plină de bună dispoziție.

Seara a fost una specială, dedicată sărbătorii de 8 Martie, motiv pentru care, primarul Feieș, a oferit câte o garoafă tuturor doamnelor și domnișoarelor prezente.
Prin acest gest de cinstire și apreciere a început evenimentul, care a continuat apoi în ritmurile muzicale ale artiștilor invitați, iar DJ Țuți, prin suitele hiturilor propuse publicului a ridicat efectiv lumea de la mese, chemându-i pe ringul de dans.
A fost o atmosferă cordială, de socializare, de prietenie, toți cei prezenți bucurându-se astfel de un eveniment frumos, de o seară plină de bună dispoziție. Exact așa cum șade bine unei sărbători dedicate Zilei de 8 Martie. Imaginile vorbesc de la sine!

„ Am dorit să organizăm într-un cadru festiv această seară dedicată Zilei de 8 Martie, o seară în care m-am bucurat să văd că avem o comunitate frumoasă, unită, o comunitate în care, cu toții, indiferent de profesia fiecăruia dintre noi, ne simțim bine. Așa doresc să văd mereu Sebișul: ca o mare familie!
Vă mărturisesc că atunci când am venit la Sebiș nici iluminat public nu prea era. Dar, faptul că sebișenii m-au ales în număr mare imediat primar al orașului, mi-a dat nu doar încredere, ci și susținerea morală de care aveam nevoie pentru a răzbate în hățișurile birocratice naționale, pentru a putea pune în practică planul pe care-l gândisem pentru modernizarea orașului, pentru a face din Sebiș orașul care este astăzi. Nu a fost ușor, toate realizările din oraș au însemnat efort depus, zile și nopți de planificare a surselor de finanțare, implicare permanentă în a căuta și găsi soluții care să ne permită să evoluăm ca oraș, ca și comunitate. Putem vorbi astăzi de un oraș Sebiș cu canalizare, cu străzi asfaltate, alei și trotuare pavate, spitale modernizate și acreditate, instituții școlare puse la punct, rețea de apă extinsă, un oraș care are toate instituțiile necesare pentru cetățeni, de la serviciul de finanțe publice, pompieri, poliție, jandarmerie, facultate etc, un oraș cu viață sportivă și culturală, un oraș cu peste 500 de firme active ce asigură locuri de muncă, un oraș cu un Palat Adminsitrativ cum nu are nimeni în județ, un oraș într-o continuă schimbare. Această schimbare am început-o împreună cu dumneavoastră, sebișenii mei, unii fiind prezenți chiar aici, alții fiind plecați dintre noi și vreau să continui această schimbare pentru a face noi pași în vederea modernizării și dezvoltării orașului nostru de suflet, Sebișul. Un oraș pe care-l iubim cu toții, căci este căminul nostru, casa noastră și avem datoria să-l îngrijim, să mai punem câte o cărămidă la fundamentul său, pentru a putea să lăsăm moștenire generațiilor următoare un Sebiș de care să fim mândri. Prin muncă, seriozitate și devotament se poate! Acum 500 de ani Sebișul era sat aparținători de PEI-ul Ineu. Acum, conform statistilor Ministerului Dezvoltării, Sebișul este un oraș de rang VI, în timp ce Ineul și celelate orașe din județ (Sântana, Lipova, Pecica, Curtici, Chișineu Criș, Pâncota) sunt catalogate ca orașe de grad VII, adică o categorie inferioară orașului nostru. Aceasta spune multe despre evoluția Sebișului. Înseamnă că înintașii noștri au reușit să dezvolte mereu orașul, au mers pe o pantă ascendentă, progresivă. Asta trebuie să facem și noi: să mergem inainte pentru Sebiș, pentru comunitate, pentru copiii și nepoții noștri. Să le lăsăm moștenire un oraș de unde să nu dorească niciodată să plece.
Putem face acest lucru atâta vreme cât suntem uniți, când nu lăsăm ca vrajba și dezbinarea să intevină în marea noastră familie sebișeană. Este o familie frumoasă, acest lucru fiind confirmat și de numeroasa prezență din această seară de 8 Martie! La Mulți Ani tuturor doamnelor și domnișoarelor din Sebiș, Prunișor, Donceni și Sălăjeni!”– a declarat primarul Feieș.

Comments are closed.

Close Search Window