ADMINISTRATIV

Ziua de 9 Iulie 2019 va rămâne în istoria Orașului Sebiș drept momentul de încununare a eforturilor demarate de administrația publică locală pentru atragerea de fonduri și investiții în scopul de a îmbunătăți considerabil actul medical din Sebiș.

Primarul interimar Radu Demetrescu a semnat contractul de finanțare cu reprezentanții MDRAP și ADR VEST. Proiectul este in valoare de 8.794.812,31  LEI( aproximativ 2.000.000 EURO)-fonduri europene câștigate pentru modernizarea, dotarea și extinderea ambulatoriului Spitalului Sebiș!

Este un proiect de investiții major pentru oraș, proiect cu finanțare din fonduri europene, prin care se aduc la spitalul orășenesc finanțări vitale pentru modernizare, extindere, dotare, finanțări prin care comunitatea locală sebișană va beneficia de noi facilități medicale în oraș.

”Când am preluat mandatul de primar interimar, mi-am asumat un lucru: continuarea dezvoltării și modernizării orașului Sebiș!  Am făcut acest lucru conștient fiind de ceea ce implică o asemenea responsabilitate, dar am știut că dacă vrei ceva cu adevărat, atunci se și poate. Ca atare, împreună cu echipa de la Primărie, prin multă muncă și multe ore suplimentare, de documentare, informare și pregătire, s-a reușit implementarea unor proiecte importante pentru oraș, de la începerea construirii noii grădinițe, construirea noului corp al spitalului, continuarea lucrărilor la atelierele școală de la liceu, finalizarea podului din zona ANL, lucrări de amenajare trotuare pavate, reabilitarea grădiniței din Prunișor, finalizarea renovării Muzeului, amenajarea parcurilor, renovarea căminul cultural din Prăjești etc. În planul asumat pentru această perioadă am avut în vedere și câștigarea unor proiecte europene prin care să facem noi pași în direcția modernizării Sebișului. Acest proiect pe care l-am semnat pe 9 iulie este mai mult decât important pentru modernizarea spitalului și îmbunătățirea actului medical prin deschiderea unor noi facilități medicale la spital.

Doar astfel, prin accesarea de noi și noi linii de finanțare putem să aducem investiții mari în Sebiș. Am deschis acest drum și trebuie mers pe această direcție și în viitor! Accesarea fondurilor europene trebuie să fie prioritatea noastră și pe mai departe!”

Primar interimar Radu Demetrescu

Comments are closed.

Close Search Window