DIVERTISMENT, EVENIMENTE

Un eveniment deosebit organizat în Sebiș a fost reprezentat de Balul Pensionarilor, care a avut loc cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice.
Balul s-a desfășurat la Pensiunea Onix, unde sala a devenit neîncăpătoare pentru toți cei care au participat la această frumoasă manifestare dedicată persoanelor vârstei a treia din oraș, persoane care au arătat încă odată că reprezintă o comunitate unită, frumoasă, care știe să se bucure de fiecare moment plăcut al vieții.

Situată în miez de toamnă , Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice , este o zi specială pentru noi toţi, locuitori ai oraşului Sebiş, tineri şi vârstnici deopotrivă.
Devenită deja o frumoasă tradiţie,sărbătorirea acestei zile la Sebiș se află sub semnul atenţiei, respectului şi recunoştinţei de care se bucură pensionarii din Sebiş.
A fost o seară a veseliei și bunei dipoziții, o seară în care reprezentanții vârstei a III-a din orașul nostru s-au simțit bine, bucurându-se de acest moment dedicat lor. S-a dansat, s-a socializat, întreaga atmosferă a fost dominată de sentimentul prieteniei și al bucuriei, doamna Vecaș Rodica dovedindu-se și de această dată o desăvârșită organizatoare.
În finalul acestei succinte prezentări nu ne rămâne decât să vă lăsăm în compania câtorva imagini de la evniment, pentru a intra în atmosfera serii, transmițându-le pe această cale reprezentanților persoanelor de vârsta a III-a din Sebiș un căduros și sincer La Mulți Ani!

Comments are closed.

Close Search Window