EVENIMENTE, ÎNVĂȚĂMÂNT

De la deschidere, Casa de Cultură a orașului a găzduit o serie de evenimente culturale deosebite, de la concerte, scenete de teatru, conferințe, dezbateri etc.
Printre suita de evenimente organizate la Casa de Cultură s-au numărat și manifestările de anvergură ale liceului, ultima astfel de manifestare fiind cea dedicată „Zilei Școlii”.
Evenimnetul a avut loc la finele anului școlar 2016-2017, respectiv în luna iunie a acestui an, fiind o manifestare cultural-școlară de marcă a liceului din Sebiș, prin acest ultim moment al anului școlar, învățământul sebișan arătând încă o dată că are valoare, are un fundament solid, reprezentat de dascălii și elevii ce fac parte din structura școlară a orașului.
S-a văzut din plin acest lucru după cum a fost organizat evenimentul, cu momente distincte în program, momente ce au cuprins concerte, scenete de teatru, dar și premierea ceor mai merituoși elevi ai școlii, care prin activitate lor și-au adus aportul în promovarea liceului din Sebiș.
Vă prezentăm și noi câteva imagini de la această festivitate a liceului, sperând că vă vom aduce în fața privirii amintiri frumoase, aceste imagini fiind grăitoare pentru modul exemplar în care a fost pregătit acest eveniment școlar.
Liceul și școala gimnazială din Sebiș au valori, iar acest lucru se vede la fiecare manifestare organizată de instituțiile de învățământ din oraș!

Comments are closed.

Close Search Window